mandag 15. februar 2010

Disneyworld!

Heisann!

Lenge siden sist jeg oppdaterte nå, og det har skjedd masse. Hjemme har det ikke skjedd annet en at jeg er ferdig med all bilkjøringen og venter på førerkortet som jeg ikke får før sent i mai.

Fra 4 til 9 februar så dro jeg til Disneyworld i Florida, Orlando. Det var en helt urolig bra og morsom tur!! Ikke bare var Disneyworld veldig bra, men å møte alle de utvekslingsstudentene og få så mange nye venner var veldig morsomt. Vi var tilsammen 114 utvekslingsstudenter der, alle bor i Texas.
Alle utvekslingsstudentene (kan du se meg?)


Var også på et utrolig morsomt sted i Disneyworld. Det var et eget Norway sted i parken Epcot. Der var det bare Norske folk som jobba og de hadde norske bygninger og informasjon om norge. De solgte til og med Norsk mat og sjokolade! Kjøpte meg lefse, røklaks på brødskive og en sjokoladeplate. Veldig godt! Hele turen gikk utrolig fort, og føltes ut som om vi kom den dagen vi skulle dra, men jeg har utrolig mange gode minner herfra som jeg nok aldri kommer til å glemme.


Fra venstre; Meg, Magnus, Lydia og Sigve

Var litt kjedelig å komme "hjem" rett på skoleuke etter denne turen. Var vanskelig å konsentrere seg med all de leksene jeg måtte ta igjen og sånt. Vi jeg var mest med i Disneyworld har tenkt og møtes engang senere her i USA også, selv om vi bor et stykke unna hverandre. Kanskje vi skal til Six-Flags når det blir varmere. Håper hvertfall det!

Har også fulgt godt med på OL og faktisk hørt mye skryt om Norway her og der på amerikansk TV. Utrolig synd at det går så dårlig, foreløbig. Får håpe det blir noen fler medaljer imorgen og senere i uka. Ingen spesielle planer for meg senere enn skole og ta igjen alt arbeidet jeg mangler..

Fler bilder her: http://gallery.me.com/steinh#gallery, under "Mine bilder"

3 kommentarer:

Mutter sa...

Hallo!! Fine bilder! Ser ut til å ha vært en kjempetur!:)

Unknown sa...

Ser bra ut :) fint med bilder

Mutter sa...

Og jeg fant deg på bildet!!