fredag 11. september 2009

Texas!

Yes! hallo.

Da fikk jeg endelig litt tid til å skrive litt.
Flyturen gikk ganske greit, helt til dallas. Selv om det var langt.. Reiste med Mathias og vi skulle til Wichita Falls begge to så jeg fikk litt selskap på veien. Men når vi kom til Dallas så leverte vi koffertene feil, så vi måtte stresse med å få de tilbake, som tok ganske lang tid, men vi fikk de heldigvis til slutt. Fra Dallas til Wichita Falls så skulle vi ta et veldig lite propellfly. Vi taxet ut på rullebana og hadde full fart for å ta av så PLUTSELIG rett før vi letter så hogger de på bremsene og svinger rett ut i taxingen igjen, det var visst noe feil med den ene motoren så vi måtte bytte fly, som tok 1,5 time extra. Fleste ble ganske skremt da.

På flyplassen i Wichita Falls møtte jeg Kristi som henta meg og kjørte oss hjem. Familien her er utrolig greie! eller alle amerikanere er det! På flyplassene og særlig på lille propellflyet ville alle snakke med oss og lurte på hvor vi var fra osv.. Familien her består av Kristi og Gregory, som er moren og faren. De har en sønn som på 4 år som er veldig morsom, og veldig nyskjerrig. Bestemora bor her også. Idag kom det også ei utveklingsstudent fra Tyskland, tror hu gjorde det samme som oss med bagasjen, men hu klarte ikke å få den tilbake, så hun må klare seg uten for en stund.

Jeg har det veldig bra her, selv om jeg ikke er hos den ordentlige vertsfamilien. Det er godt og varmt her. Men jeg skrive mer hva som skjer senere, legger meg nå.

bilder senere :)

1 kommentar:

Janne sa...

Hei Stein :)
Morro å følge med deg i USA gjennom denne bloggen. Håper du får et kjempe år.