mandag 21. desember 2009

Snart JUL!

Hallo!

Ikke lenge til jul nå! bare noen få dager. Siste skoledagene er mandag og tirsag. Er bare halve dager. Gjør ikke noe spesielt egentlig. bare film og spill, så er ganske unødvendig, hehe.

Var litt sløv forrige uke med oppdatering, men får oppdatere for begge ukene nå. Forrige uke så var det helt vanlig uke med skole og sånt. gjorde ferdig noe arbeid og starta på nye ting som vanlig. Ganske klar for juleferie. I Helga så var jeg på Juleparty. Møtte mange nye folk og var ganske morsomt. Spiste forskjellig mat og gjorde masse forskjellige ting. Hadde også kjøring igjen. Kjørte litt mer i byen og sånt nå.. Er ganske annerledes å kjøre her siden de har to eller mer kjørelinjer neste uannsett hvor du kjører, og blir litt stressa i trafikk, men det går bra. Bedre en jeg hadde trodd selv. Ikke så vanskelig selve kjøringa sidet det er automat, men. hehe. Neste kjøring er ikke før 30. desember. Har også slutta på CAP. Var ikke så morsomt som de først skulle ha det til.

Denne uka har vært litt annerledes. Har vært Final Exams og sånt. så har vært mye prøver og øving. Det aller meste var veldig lett.. alt vi fikk har vi hatt om før, også fikk vi multiple choice. Er vel typisk amerikansk, hehe. Fikk sendt pakke med noen få gaver til mamma og pappa også. Selv om det er litt seint. Til helga så fikk jeg en stor pakke fra mamma og pappa også. Der var det julegaver som jeg har putta under treet. :) Gleder meg til julaften. Blir Amerikansk feira jul, med pakkeåpning tidlig på morran den 25. desember.. så vi hadde tenkt å feire bursdagen min den 24. desember. Blir omvendt en hva jeg er vandt med, hehe. Noe som også blir litt spesielt er julemiddagen. Blir ikke den vanlige norske ribba eller de tinga der. Det vi skal ha til julemiddag er faktisk Lasagna. Har aldri i mitt liv hørt om noen som har hatt det på julaften før, men. Får håpe det blir en god lasagna, så får jeg ta igjen på julematen neste år.

Denne jula blir ganske spesiell og det blir rart å feire den uten familie. Savner det litt. Men har fått en film der mamma og pappa sender hilsen fra nesten alle i familien! Utrolig morsomt å se. Tusen takk for alle hilsner og gratulasjoner! Så den kanskje litt tidlig, men hadde så lyst til å se den. Hehe. God jul og Godt nytt år til dere også! :) Kanskje det blir en oppdatering før jul med noen bilder! Skal prøve, hehe.

6 kommentarer:

Mutter sa...

Ja, det blir rart og vedmodig denne jula... Men vi tar the party neste år...basta

Emil sa...

God Jul! skal hilse fra alle her :)

Mutter sa...

Gor Jul Henrik!! Tenker marre på deg, klem fra mamsen!

mutter sa...

marre er feil..he he masse..masse

Lise sa...

GOD JUL Stein Henrik!! Håper du får en fin, men annerledes feiring i dag :)


Hilser masse herfra.
Klem fra Lise.

Stein Henrik sa...

Hei, tusen takk. Idag så snør det faktisk... hehe. Igår gikk jeg med shorts og t-skjorte, og idag så snør det.. Får hvertfall litt julestemning da! :)