mandag 7. desember 2009

Thanksgiving og snart jul!

Hei.

Har det bra. for noen uker siden var det thanksgiving og det var godt å få noen dager fri, særlig etter å ha vært syk. Vi hadde selvsagt kalkun på thanksgiving pluss masse anna rart. Var veldig godt. Slappa for det meste av hele thanksgiving, gjorde ikke så mye spesielt annet en å spise.

Vi har også begynnt på julepyntinga. Har allerede satt opp juletreet og idag var vi ute og surra rundt masse lys rundt huset. Skal ta noen bilder som jeg legger ut senere. Ikke lenge igjen til jul nå. Blir rart å feire den borte fra familie og sånt. Blir ikke helt det samme, men.

på onsdag så tok jeg endelig permit testen og klarte den lett, hehe. Så nå har jeg endelig fått meg permit så jeg kan øvelseskjøre. Kjørte for første gang igår med Driving School og det gikk faktisk veldig bra, selv om jeg skulle kjøre ut og inn fra driving schoolen som ligger på en ganske travel vei. Blir kjøring neste lørdag og en del kjøring i juleferien også.

Har ikke fått tatt noe særlig med bilder, men skal ta bildet av huset å legge ut snart i hvert fall.

4 kommentarer:

fattern sa...

Bra det går fint med bilkjøringa da, blir ekspert på motorveier. blir spennende og se hvordan de i USA pynter huset til jul?

Mutter sa...

Ja, det blir veldig rart i jula! Både du og Daniel skal være borte.... snufs. Men vi tar det igjen neste år GARANTERT! Julaften så kommer Bestemor og Lars, så vi blir fire stykker heldigvis. Kommer til å savne dere veldig mye! Gjør det allerede.. Men life must go on, så det blir sikkert bra for oss alle!! Det blir størst forandring for deg uansett. Julaften og bursdag samme dag ;) Det blir spennende å høre om det! Vi feirer dagen din selvom du ikke er hjemme he he. Satser på skype både julaften og første juledag, og det blir kos. Klem

Lars H sa...

Halla
Hørte du har sluttet i cap, det skjønner jeg.
Morro at du har startet med førerkort kult.
Snakkes senere.
Ps hils alle kjente!!!!!

tora@eiterjord.no sa...

Kjør forsiktig. Det er vel ikke så glatt der som her. Har nå nesten
- 10 grader. Vi reiser nok til Skjåk i jula. Oldemor er i ganske fin form nå heldigvis. Vi snakkes vel i jula tenker jeg. Klem fra mor og far.