mandag 11. januar 2010

Første skoleuke etter Jul

Hallo.

Da var det skole igjen og første skoleuka er ferdig. Skoleuka har gått greit. Ikke så mye endringer i planen siden forrige semester. Eneste er at jeg har bytta ut matlaginga med økonomi greier. Første dagen jeg hadde det så slet jeg med å finne fram. Det var i et eget trailerhus et stykke unna, så var ikke så lett å finne det, men fant heldigvis fram til slutt. Heldigvis ikke fått så mye lekser enda og blir hvertfall en rolig start igjen. Men er utrolig kjett å stå opp tidlig, hehe.

Kjørt 2 ganger siden sistgang jeg oppdaterte. Igår så kjørte jeg faktisk Mustang på Driving School, og jeg kjørte på highwayen. Litt skummelt med helt anna bil iforhold til før, og i tillegg så skulle jeg kjøre på stor og trafikert vei, men gikk veldig bra. Hadde det vært litt varmere så kunne jeg kjørt uten taket også, hehe. Mangler en kjøring før jeg er ferdig. og den er 30. Januar. Førerkortet får jeg ikke før Mai.

Ikke så veldig mye spesielt har skjedd i helga annet en kjøring.. Familien har hatt besøk av noe familie og vi har spist stor middag. Har vært ute å spist på OliveGarden som har god Italiensk mat. Ellers så har jeg bare slappa av og sett på TV og det første Supercross løpet. Dårlig med bilder nå gitt..

2 kommentarer:

Mutters sa...

Ja, helt enig...Kjett å stå opp tidlig om morran...he he

Mutters sa...

Økonomigreier!?....