onsdag 25. november 2009

Parade

Hallo.

Litt sein oppdatering det her fordi jeg var sjuk i helga og på mandag, så har ikke orket å skrive noe. Er ikke helt bra enda, men er mye bedre. I dag har vi faktisk fri, og vi har fri resten av uka på grunn av Thanksgiving i morgen! Kommer til å skrive mer om det senere.

Forrige uke har gått greit, men det skal bli godt å å få noen dager fri. Fikk karrakterene mine for six weeks nr2 og alle karrakterene er bra. Eneste som er litt lavt er matten, men jeg failer da hvertfall ikke. Så jeg er fornøyd, hehe.

Til helga så var vi på "parade". Er en sånn "før jul" parade der forskjellige folk putter fult av lys og juleting på biler og ting, mens de går og reklamerer for forskjellige selskaper og sånt. Var egentlig litt morsomt, men ble kaldt om kvelden når de ble mørkt, så var nok derfor jeg ble sjuk.


Og har ENDELIG fått ordna så jeg kan få førerkortet!! :D Eller naboen her hjalp meg. De kjenner noen som jobber der, og han kunne skaffe meg permit! Så jeg må lese godt så jeg ikke failer permit-testen, hehe. Også vant jeg 25$ gavekort til iTunes i matteklassa på skolen. Har ikke peiling hvorfor, men bra er det hvertfall. :)

Happy thanksgiving!

4 kommentarer:

Sjonkel sa...

Så kult!

Er det et slags russetog med sivile nisser?

Mutter sa...

Happy thanks giving til deg oxo klem

Lise sa...

Hey,hey!Så bra at det ordner seg med førerkort!!! Her er alt bra. Snart starter vi nedtelling til jul med adventstid.. Blir rart at du ikke er her da.. men vi skal feire deg 1 juledag uansett;-)
Hilser fra Hermine og Vegar.

Anonym sa...

Du får mange morosame oppleveler der.