mandag 9. november 2009

Paintball og Circus!

Hello

Litt slitsom uke dette, også neste uke. Har en del lekser, særlig i matte, men det går greit.
Var på min Civil Air Patrol møte nr 2 på torsdag, skjønner litt mer hva det handler om og det kommer til å bli litt spesielt, siden vi må bruke uniform og sånt, men tror det blir lærerikt og morsomt etterhvert også. På møtet på torsdag så hadde vi bare en liten presentasjon om leadership, også fikk vi vite litt info om hva som er riktig / feil uniform og sånt. Var også en som har vært i Irak der. Han skal være med oss neste uke også, og fortelle litt. Og dessuten så er jeg nå Cadet Stein. :P hehe.

På fredag begynnte jeg faktisk å bli forkjøla, ble værre ut over dagen og slappa for det meste av. Lørdag var jeg egentlig ikke noe særlig bedre, men hadde avtalt å spille paintball med Kelsy og Svenja, så jeg gjorde det. Ble bedre med en gang jeg begynnte å spille, hehe. Det var skikkelig tøft med paintball, selv om jeg har noen mærker. Paintballen var også på Sheppard Airforce base, så naboen som har pass på basen måtte skaffe meg dagspass og sånt for å komme inn. Er nesten som en innespærra by, i byen.

Etter paintballen så dro hele familien her og jeg på circus. Mange år siden jeg har vært på circus, og har aldri vært på circus nær den størrelsen her, så det var ganske morsomt. Hadde alt muligrart. Tok ingen bilder på paintballen siden jeg ikke ville ha med kameraet mitt der, men tok noen på circuset. Skal prøve å bli bedre til å ta noen bilder neste uke.
Elefanter på showet :)

Legger også til et bilde bra hockeykampen som jeg var på for noen uker siden:Fra venstre: Rick, meg, Gerhard(Var Tysk jagerpilot), Kelsy(bak), Sessly(forran), Wildcats maskot (midten), Søstera til Kelsey og Sessly(bor i Dallas), og hel til høyre er Svenja(Tysk utvekslingsstudent). Alle er naboer.

6 kommentarer:

Stein Henrik sa...

Jeg setter foresten stor pris på kommentarer. Syns det er gøy å lese kommentarer og hva som skjer i Norge også! Så takk :)

Mutter sa...

Her er det bare grått og trist.... Ikke noe form for sirkus hverken på den ene eller andre måten! he he. Fint at dere hydder dere!

Lars H sa...

Howdy her går det i det samme dårlig vær og jobb, men ser ut til at du har det bra, opplever masse nytt.
Og du har blitt FLINK til å oppdatere oss nordboerne.
Talas

Anonym sa...

Hei Stein Henrik. Det er morro å sjå at du kosar deg. Her er det grått i dag og. Far har att berre 3 strålingar på Ullevål. Ferdig den 16.11. Vi har ikkje fått noko svin her enda.

Fattern sa...

Hallo! alle sier det er dårlig vær på østlandet, det er godt jeg er ute og reiser litt i jobben da, for på vestlandet har det vært kjempevær, men kaldt da (ca5 grader)
Har sendt deg en cd plate med bilder og noen forikrings papir, du får si ifra når du får det.

Lars H sa...

Hei
Gleder meg til bildene av deg i uniform det blir kult, ps håper det ordner seg med lappen.