mandag 16. november 2009

Update!

Hei

Uka har gått bra, selv om det har vært en del skolearbeid og sånt. Egentlig ikke skjedd så utrolig mye den uka her. CAP(Civil Air Patrol) møter var litt annerledes siden vi hadde trening og sånt først faktisk. Og etter det så dro vi til flyplassen som vi vanligvis holder til og hørte på noen Seniorer snakke. Han som hadde vært i Irak var der også, og hadde en del å fortelle om hvordan det er å være i Irak osv. Har ikke fått uniform enda, så må nok vente med bilder... hehe.

Til helga så dro jeg, Mikey og vertsmoren Kristi til Fort Worth. Vi dro dit siden vi skulle møte noen andre utvekslingsstudenter Kristi er community representative for. Dro litt forskjellige steder før vi møtte utvekslingsstudentene da. Var først på et "jeger" sted der de har ALT muligrart for jegere, fiskere, turfolk, teltfolk og sånt. Stedet var egentlig ganske kult, med diger fiskedam midt i butikken med bru over. Inngangen var nesten som en stue med masse hoder av rådyr, elg, fisk osv. Etter det dro vi til et stort outlet mal med masse butikker og sånt, men jeg kjøpte ikke så mye.

Å møte andre utvekslingsstudenter var morro da. Første familien hadde en Italiener boende hos dem. Snakka ikke så veldig mye med de egentlig. Etter det så dro vi til en annen vertsfamilie, der faktisk vertsmora er MIN community representative. Der bor det fakisk ei Norsk utvekslingsstudent og en fra Korea. Vi var hos den familien omtrent resten av kvelden og det var egentlig ganske hyggelig. De bor på en gård osv, og ville gjærne at vi skulle komme tilbake OG jeg fikk faktisk snakka Norsk, noe som jeg ikke har gjort på en god stund, hehe.

Skal prøve å legge til noen bilder litt senere i uka. tok dessverre få bilder, siden det ikke var så veldig mye å ta bilder av.

2 kommentarer:

Mutter sa...

Når er det egentlig thanks giving? eller har det vært? Tenker det smakte med litt Julegodis..he he. Er du snill gutt så kommer det kanskje mer!!

Sjonkel sa...

Jøss. Så de har samme dyr og slikt som vi har her hjemme?

Manne, http://www.calendardate.com/thanksgiving.htm

Vi starter juleforberedelsene her straks; pinnekjøtt, ribbe og surkål, lutefisk, akevitt og nyco.